|
in my insanity, i have long times of cruel sanity
|
31 May 2012, 16:21
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- '' Macar am fost ala care i-a jurat lui taica-tau sa aibe grija de tine dupa ce ai renuntat la familia Queen.'' Trebuia sa aibe cineva grija si de adolescentele iesite din comun,cu sange de dragon si un temperament vulcanic. O placea,era extrem de interesanta dar pe de alta parte existau si momente in care putea sa fie convins ca nici cu ajutorul Legilimantiei nu ar fi putut sa-i dezlege gandurile. Nu i-ar fi patruns niciodata in minte. Cu timpul avea s-o cunoasca. Era sigur.
'' Tu vrei o casa,ti-am spus ca iti pot oferi una. O organizatie,o factiune. Elita Devoratorilor,cu scopuri total diferite insa. Nu te voi pune sa faci nimic din ce nu vrei. Dar iti promit ca eu voi face tot ce imi ceri,iti voi oferi absolut tot ce vrei.''
Nu era sigur ca spunea adevarul,nici fata de ea,nici fata de el insusi dar era absolut sigur ca Freyja atinse un punct sensibil al inimii lui. Ii dadea ceva mai mult decat oricine altcineva. Si-ar fi dorit ca ea sa simta acelasi lucru. Era insa doar o tanara rebela,ce nu ii putea citi gandurile.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: in my insanity, i have long times of cruel sanity - by Kurt F. Malfoy - 31 May 2012, 16:21
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|