Capricia Naulea
01 Jun 2012, 15:58 (This post was last modified: 01 Jun 2012, 15:59 by Isabella River.)
  • In primul rand: de ce nu ai asteptat sa ti se activeze contul inainte sa postezi ? Trebuie fie sa primesti mailul de activare, fie sa iti activeze Raiz contul - si cred ca e prima varianta, am o vaga impresie ca Raiz a dezactivat chestia aia cu "doar Adminii activeaza conturi". ^_^

Nu esti sortata, nu te-ai inscris la nicio Factiune, deci nu aveai voie sa scrii ca esti la ODS sau Ordin. Informatiile pe care le contine aceasta fisa trebuie sa fie in corcondanta cu personajul tau. Nu poti sa spui ca esti la ODS si cand faci testul tu sa pici la.. Cercetasi, sa spunem.
    De aceea am sfatuit membrii sa faca testul de sortare, sa se inscrie la o factiune etc. inainte sa faca fisa de personaj.

In ultimul rand, fisa nu este completa -> cand iti va fi activat contul, click pe "Fisa de personaj" si editeaza campurile corespunzator, altfel voi sterge topicul.

Treci si pe la Regulament (Ghid incepatori din meniul "Profetul zilei", "Spotlight", "RP'uri noi" si in final "Ghid incepatori", scris de Raizen), ca sa intelegi tot ce se petrece pe aici si daca ai nelamuriri, nu ezita sa imi dai un PM mie sau lui Raizen Isildur, Administratorul forumului. ^_^

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Capricia Naulea - by Capricia Naulea - 01 Jun 2012, 14:49
RE: Capricia Naulea - by Julieta D. Thibault - 01 Jun 2012, 14:56
RE: Capricia Naulea - by Isabella River - 01 Jun 2012, 15:58