I guess that's just the way this story goes
12 Jun 2012, 22:02
Actiunea devenea din ce in ce mai interesanta pe masura ce lectura ei avansa, insa se trezi din lumea imaginara, lume in care isi imagina fiecare detaliu pe care autorul cartii il descrisese. Isi intoarse capul spre baiatul care o intrerupse din citit, privindu-l usor incruntata. Nu-i placea ca cineva sa o intrerupa din mica ei lectura atunci cand avea ocazia sa citeasca, insa acum putea face o exceptie avand in vedere ca in sfarsit vorbea si ea cu cineva din acest loc in care de-abia reusise sa se integreze asa cum trebuie.
Se ridica in sezut, deoarece pana atunci statuse culcata pe spate de-a lungul bancii, inchizandu-si usor cartea, nu inainte sa-i puna semnul.
"Ei bine, daca nu am parte de-un sarut in viata reala, banuiesc ca imi este permis sa am unul macar dintr-o lectura. Mie mi se pare destul de corect", ii raspunse ea, incercand sa schiteze un mic zambet, asteptandu-l sa se aseze langa ea.
Chipul lui i se parea cunoscut, deoarece il mai vazuse prin coridoare de cateva ori. Nu indraznise insa niciodata sa se bage in seama cu el si cu atat mai putin nu credea ca cineva ca el va ajunge sa vina singur la ea si sa vorbeasca cu ea. Dar, poate ca nu avea parte de nici un fel de companie in acele clipe, iar ea era poate singura persoana pe care o gasise in acele clipe disponibila sa vorbeasca cu el.

[Image: tumblr_m6ldkiE4sM1rrf9sa.gif]
But baby there you again, there you again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head let it all go
Got you stuck on my body, on my body like a tattoo
And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you
So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night
And I know i’ve said it a million times
But i’ll only stay with you one more night
[Image: mry5h2.jpg] [Image: 33kgftz.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I guess that's just the way this story goes - by Calliope Walcott - 12 Jun 2012, 22:02

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Autumn story Kennya Allen 2 1,359 26 Oct 2011, 18:35
Last Post: Alexis Bee