Thread Closed 
Hell is not a bad place to be
21 Jun 2012, 18:59
  • Se uita ca intr-o transa la mana lui. Nu,era imposibil,era imposibil sa se intample asta,sa se schimbe atat de repede. Era un magmetamorf,si-ar fi putut schimba culoarea parului,ar fi putut in unele cazuri mai speciale chiar si sa decida culoarea pielii. Se gandi la parul roscat dar nimic nu se intamplase.

Se simti extrem de ametit si se sprijini de Lexie apoi ii facu semn sa se calmeze. Inghiti in sec si lasa ca previziunea sa se desfasoare normal,sa ii capteze mai mult atentia,sa ii puna stapanire pe minte. In final,cand totul se termina,o privi pe Lexie ca si cum mai erau cateva secunde pana la sfarsitul lumii iar el nu apucase sa-si traiasca viata.

'' Am redevenit Clarvazator. Si nu a fost prea placut ce am vazut,crede-ma.''

Si-ar fi dorit pe cat posibil sa se insele,sa fi renuntat la calitatile de magmetamorf si sa fie un vrajitor normal - era o contradictie totusi,daca stateai sa te gandesti,ca un vrajitor sa fie catusi de putin normal. Fara puteri extraordinare,fara previziuni,fara povara de a sti dinainte ce se va intampla.

'' Nu m-am inselat niciodata. Blestamat sa fie acest 'talent' al meu caci imi aduce numai chin!''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hell is not a bad place to be - by Kurt F. Malfoy - 21 Jun 2012, 18:59

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A long hard road out of hell Odette B. Malfoy 12 3,033 15 May 2012, 21:07
Last Post: Odette B. Malfoy
  Such a dark place Ema Snow 22 4,367 23 Jun 2011, 10:37
Last Post: Ema Snow