Thread Closed 
Tell me horror stories
21 Jun 2012, 21:23 (This post was last modified: 21 Jun 2012, 21:24 by Wanda J. Bennet.)
  • Isi arcui o spranceana si privi scarbita de faptul ca el credea ca ea avea sa cedeze asa usor. Din fericire nu avea sa cedeze nici un ruptul capului deoarece: unu la mana el era un impertinent, ipocrit si un fals..nu aveai ce sa faci cu capul lui si doi faptul ca ea avea cu cine sa-si imparta viata iar el era doar un pustan care nu stia ce vrea. Incepu sa rada copios tinandu-se de burta. Cum credea el ca era ea atat de proasta? Se trase din mainile lui, zicand:

- Poti sa ai si sute de probleme, nu-mi pasa. continua ea inca razand, dar razand copios pe seama lui. Nu avea sa-i cada in joc, chiar daca nu avea sa iasa vie de acolo. Il impinse cu doua degete ca sa faca o distanta destul de buna intre ei, caci aceea ar trebui sa fie distanta dintre doi straini sau mai bine zis dusmani? Isi trecu o mana prin par si se ridica de pe banca, ca apoi sa continue sa rada la vorbele lui.

- Stii, am o problema, defapt am mai multe dar cum ai zis si tu nu e nevoie sa ma vaicaresc..deci...ma dezgusti. continua ea pe un ton ironic si cu un sarcasm aparte.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Tell me horror stories - by Wanda J. Bennet - 12 Jun 2012, 22:10
RE: Tell me horror stories - by Wanda J. Bennet - 21 Jun 2012, 21:23