|
24 Jun 2012, 11:14
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Inghiti in sec cand ajunsera acolo. Isi puse mana la frunte dupa ce "disparu-aparu" ca un val-vartej in padurea lui Dean. Ofta scurt si il urma pe Steve indeaproape, aveau nevoie de cate tepuse puteau duce pentru a scapa de Josh. Merse cum i zise Steve si facu din crengi cateva tepuse excelente, se pare ca se pricepea cat de cat la ele si le puse langa cele aliniate pe pamantul umed.
- O sa fie cel mai dezgustator moment din viata mea. continua ea razand catre Steve, doar ca apoi sa "Dispara-apara" acolo in fata la Lorzii Mieri. Era 2 fara cinci si trebuia sa apara Josh. Se uita in jur iar cand se intoarse inapoi vampirul aparu in fata ei. I zambi sec, dar doar atat cat sa para convingator. Acesta o privi cu niste ochi de parca voia sa o manance, desi stia ca era in stare.
-Deci ai venit, iubito..stiam ca nu poti rezista. zise acesta doar ca apoi sa se incrunte putin uitandu-se la ea.
- Am zis ca nu vin? continua ea apropiindu-se de el.
Dar acesta o impinse, zicand:
- Ar trebui sa fi mai isteata, nu te mai preface..stiu ce vrei sa faci. zise el impingand-o mai tare.
- Aa..despre ce vorbesti, Josh? continua ea prefacandu-se debusolata.
Inghiti in sec si dadu sa fuga lunand directia spre o strada laturalnica dar vampirul o ajunsese din urma, ceea ce era si normal si o tranti la pamant. Se urca peste ea, desfacandu-si coltii dand spre gatul ei..
- Acum..o sa platesti pentru asta.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|