Hai sa ne gandim putin..
01 Jul 2012, 00:42 (This post was last modified: 01 Jul 2012, 00:47 by Isabella River.)
  • Vorbeam ieri seara cu Raiz despre faptul ca incet, incet, forumul va muri - oh, well, asta e cam direct, dar sa fim seriosi, bine ? Noi vom creste (uhm, Raiz va fi la facultate incepand din septembrie, Kennyutza trece deja in anul 3 de facultate - sper ca n-am gresit, altfel imi iau tigaile in cap) si la un moment dat n-o sa mai avem timp sau chef de RPG - oh, daca am ramane si noi pe forum si sa avem o vechime ca Raiz & Kennya, owell, asta ar fi ceva extraordinar.

Dar e ceva logic, adica.. oamenii se schimba, prioritatile se schimba si la un moment dat n-o sa mai intram asa des pe DarkMark, n-o sa mai postam la RPG si daca stam bine sa ne gandim, RP'ul este cel care defapt tine in viata totul.

Si vorbeam astazi (defapt acum) cu Odette si ne gandeam amandoua ca.. forumul asta e ceva extraordinar. Ne-a adus pe toti impreuna aici. Si ce daca nu putem sa iesim toti in oras si sa radem and stuff ? Vorbim, am ajuns chiar sa ne cunoastem foarte bine unii pe altii, am stabilit legaturi puternice sau mai putin puternice de prietenie (unii chiar si mai mult, daca ma gandesc la Matt). Asta e ceea ce conteaza defapt.

Si avem o istorie in spate - suntem cel mai bun forum HP din Romania, ceva ce spune destul de multe. Din ceva simplu, s-a ajuns la ceva extraordinar - asta datorita celor care au fost Admini de-a lungul timpului (Lyra Dust, Julia Potter, Kennya Allen, Mary Mystery, Ginny Malfoy si Raizen Isildur), dar si membrilor care desi nu au ramas in aceeasi formula, sunt speciali si respecta cateva reguli si se simt bine in aceasta comunitate formata de noi toti.

Daca nu ar fi existat DarkMark, ei bine, eu nu as fi cunoscut atat de multe persoane care au capatat un rol important in viata mea - cred ca e evident si sunt sigura ca nu sunt singura care gandeste asa. Am capatat prieteni pe care ma pot baza, care ma asculta, cu care rad pana cad de pe scaun uneori si cu care chiar am reusit sa ma intalnesc in viata reala sau cel putin, se va intampla asta cat de curand.

Mi-as dori sa-mi iau avionul privat (yeah, I wish) si sa va iau asa pe toti, pe rand si sa fim toti, macar pentru cateva ore. Sa va vad si sa vorbesc cu voi fata in fata.

Ceea ce ne-a unit, este evident, pasiunea pentru Harry Potter. Si din pacate, noi am fost generatia HP (din pacate pentru ceilalti, care nu vor cunoaste acel sentiment de bucurie si nerabdare pe care l-am simtit noi de fiecare data cand o noua carte sau un nou film a aparut).
    Nu stiu cat de multi vor mai fi interesati de HP in anii urmatori, dar sper din toata inima ca aceasta pasiune sa nu moara, pentru ca e ceva special.

Adica, pe bune, nu va amintiti cum practic traiati fiecare carte ? Eu una stiu ca citeam HP 7 si eram la o nunta si rar am lasat cartea din mana, hahah. Stiu cum m-am simtit cand am terminat seria - ceva se terminase, ceva frumos si important pentru mine si regretam: acel regret si dor m-a adus pe forum.

Hai sa ne gandim putin la asta si sa ne bucuram ca exista DarkMark'ul. Sa ne bucuram ca suntem noi toti aici si ca ne-am cunoscut.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hai sa ne gandim putin.. - by Isabella River - 01 Jul 2012, 00:42
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 01 Dec 2012, 00:48
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 03 Dec 2012, 22:22
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 04 Dec 2012, 09:30