Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fire cannot kill a dragon
01 Jul 2012, 17:41
  • Gandurile ei zburara la ouale de dragon pe care le furase de la Sanctuar cu luni in urma, si pe care inca le mai avea, desi trebuise sa-si minta tatal adevarat si sa-i spuna ca ea nu avea de-a face cu asa ceva. Acestea erau inca ascunse bine, intr-un loc la care nu se gandea, si pe care nu i-l spusese lui Kurt, nedorind ca acesta sa stie unde ii sunt copiii. Nu era vorba ca nu avea incredere in el, insa nu dorea ca acesta sa stie, iar motivele pentru aceasta dorinta nu le cunostea nici ea.
    "Nu conteaza, nu vreau sa plec acum, cand e pe cale sa izbucneasca acest razboi stupid. Trebuie sa am grija de Sfintii Mortali, nu-i asa?"

Deja se imagina, in mijlocul lor, incercand sa le dea ordine si sa ii faca sa fie atenti. Probabil ca, datorita varstei sale, nici nu o vor asculta, insa asta era alta poveste.
    "Ce mai face India? Nu am mai reusit sa vorbesc cu ea de cateva zile, si asta ma ingrijoreaza. De obicei, imi trimitea mereu cate o bufnita. Sigur e bine?"

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: fire cannot kill a dragon - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jul 2012, 17:41