queens of underworld, rise!
01 Jul 2012, 23:02
  • Ivy o privi pe Lexie cu sprâncenele ridicate, încercând să ia lucrurile pe rând. Încuviinţă din cap, lingându-şi buzele.
    "Există un răspuns simplu pentru toate întrbările tale," o asigură ea. "Se petrece că am de gând să creez o armată de femei. Şi aici sunt cele mai influente femei din societate. De asta eşti aici. Şi ai nevoie de rochie pentru că nu pari prea influentă în blugi şi tenişi. Scuze."

Luă o expresie aplogetică pe chip, apoi continuă:
    "Şi de rochie mă ocup eu."
    Începu să se gândească şi să creeze, dându-i târcoale lui Lexie şi măsurând-o din priviri. Apoi îşi scoase bagheta. Îi transformă hainele simple într-o rochie verde smarald, lungă, crăpată generos într-o parte, tăiată de sub piept cu o bandă de dantelă neagră şi fără bretele. O rochie complet Ivy. Însă Lexie arăta minunat în ea. Îi zâmbi, şi, tot cu ajutorul magiei îi aranjă părul în nişte bucle strălucitoare.

Îi zâmbi mulţumită.
    "Gata," zise ea. "A da, şi bărbatul e Guillaume Julien Devereux. Cum ai spus tu, foarte sexi, dar încă nu m-am lămurit dacă putem avea încredere în el în privinţa asta."

O prinse de braţ (din nou), şi o trase afară din toaleta doamnelor. Fu mulţumită să nu vadă muzeul transformat în grădină zooligică. Se îndreptă spre locul unde stăteau încă cei doi.
    "Suntem gata," anunţă ea, cu un zâmbet. "Guillaume, te rog, îi arăţi lui Lexie împrejurimile?" întrebă ea, ridicând din sprâncene.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
queens of underworld, rise! - by Ivy Thibault - 29 Jun 2012, 22:34
RE: queens of underworld, rise! - by Ivy Thibault - 01 Jul 2012, 23:02