queens of underworld, rise!
02 Jul 2012, 20:21
  • Le zambi calm celor din jur,fiind un maestru cand venea vorba sa minta pe fata,fara pic de nerusinare. Se nascuse pentru a ucide,a minti si a trada - acum facea una din trei,desi pentru Julien,probabil facea doua din trei,luand in calcul tradarea. Cu Ivy insa trebuia sa fie deschis,doar era cea mai buna din toata factiunea. Si pentru ca ea ar fi incasat cateva vraji urate si vreo trei gloante pentru el,dar asta se numea recunostinta iar el nu era foarte familiarizat cu acest concept,nou de altfel pentru el asa ca prefera sa nu se mai gandeasca.

'' In timpul atacului,ne ascundem in seiful-mare de la Gringott's - cel al familiei mele. Daca e nevoie. Eu voi conduce lupta,daca eu cad,ramaneti voi trei - tu,Freyja si Lexie desi te rog sa imi tii fiica departe de circul asta pe cat posibil si ai grija ca Lexie sa nu ramana traumatizata. Trebuie sa adunam cat mai multi oameni si cred ca un Thibault - asta fiind tu - are zeci de aliati care sa ne ajute neconditionat.''

Plus devoratorii,prietenii familiei River,fiecare pusti de la Hogwarts,slugile lui si domnul Stark alaturi de domnisoara Wilde. Da,cam uitase sa specifice cel din urma detaliu asa ca se vazu nevoit sa adauge,desi ar fi preferat sa evite acest subiect: '' Mike ne va da jucarii iar Ophelia are harta Hogwarts-ului,cu toate pasajele secrete. Mda,ne ajuta si ei.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
queens of underworld, rise! - by Ivy Thibault - 29 Jun 2012, 22:34
RE: queens of underworld, rise! - by Kurt F. Malfoy - 02 Jul 2012, 20:21