|
and you realise i was never perfect from the start
|
05 Jul 2012, 23:43
(This post was last modified: 05 Jul 2012, 23:44 by Klaus Lovel.)
|
|
Klaus Lovel
|
RP Posts: 372
Casa: Niciuna
Galeoni: 1310
Animal: Caine - "Diablo"
|
|
- Isi arcui o spranceana si ramase SOCAT de faptul ca sora lui reactionase asa. AHA! Deci se vedea ca planul functionase, putea fi mai bun de atat? Isi dadu o mana prin par si i facu semn la Dahlia sa mearga in camera sa-l astepte, nu avea sa renunte nici la roscata de sorsa dar nici la bruneta..avea nevoie de amandoua. In plus, observa ca Agnes parea usor atinsa de faptul ca el se despartise de Aylee. Insa viperina era doar o pustoaica si defapt nu profitase de ea, chiar tinuse la ea doar ca nu mersese si preferase sa ramana singur, defapt..frecventase mai multe.
O lua la fuga dupa sora lui pe scari in sus si intra pe usa silentios. Ea era cufundata in perna ca deobicei si se apropie de ea. Se aseza pe pat si incepu sa o mangaie pe parul roscat dar cand ea se intoarse el disparu brusc. Insa aparu din nou pe hol cand ea iesise din camera. O trase usor in camera, zicand:
- Nu sunt absurd, sunt barbat. Am si eu nevoile mele, Agnes. Nu o sa intelegi niciodata de ce fac lucrurile astea. Le-am promis tatei si mamei ca o sa am grija de tine, cum ei sunt ocupati in Franta nu pot. Tu nu realizezi ca eu stiu ce poti, iti stiu fiecare miscare, surioaro. Doar ca unele lucruri ti se par simple si defapt tu le complici. Ralph nu e un om de incredere! E cel mai viclean om pe care l-am cunoscut! Nu stii ce poate, asa ca mai bine iti ti gura cand vorbesc eu. Nu sunt eu raul la mijloc, imi pun viata in pericol pentru ca mai bine mor eu decat tu, intelegi ?! Vreau sa-ti intre asta bine in cap! Nu vreau sa te mai bagi in belele si din nou sa nu stiu cum sa te scot. Esti doar o pustoaica inca Agnes. Intelege-ma, te rog. zise el si i prinse fata in mainile lui. Chiar tinea la ea si ea nu stia in ce pericol se baga, mereu fusese impiedicata si faptul ca nu stia cum sa se apere cand era o belea mai mare. Stia ce poate si ca era in stare sa se apere singura, dar nu in situatii dinastea..deaia se afla el acolo ca sa o protejeze, atat timp cat putea.
- Ar fi bine sa te duci la somn acum. Vorbim dimineata. zise el si o saruta scurt pe frunte ca apoi sa inchida usa in urma lui..si pleca in dormitor.
Step aside bitches it's Klaus Lovel
![[Image: 1hR6WRH.gif]](http://i.imgur.com/1hR6WRH.gif) . ![[Image: TZZ9W12.gif]](http://i.imgur.com/TZZ9W12.gif)
I'm a sweet serial killer
|
|
Messages In This Thread |
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Klaus Lovel - 05 Jul 2012, 23:43
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|