Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
09 Jul 2012, 00:19
Isi arcui o spranceana si ofta scurt. Nu avea sa scoata nimic de la ea, caci de ce trebuia sa faca ea mereu totul? Ei bine, daca voia sa scoata ceva de la ea trebuia sa se gandeasca la alta cale..mult mai buna si mai convingatoare. Insa, baiatul nu prea avea cu ce sa o santajeze chiar daca i stia o slabiciune atunci putea sa scoata multe de la ea. Inima inca i batea cu putere si simtea ca i iasa din piept, dar nu! Trebuia sa isi revina la normal si sa nu cedeze usor, caci cedatul usor aducea cu el multe consecinte mai mult sau mai putin bune. Il privi in ochi si spuse:
- De cand ai devenit tu doctor de inimi astfel incat stii ce simt eu? Zise ea arcuindu-si din nou o spranceana, dar pe un ton prietenos si in acelasi timp calm. Nici nu stia ce simte pe momente, defapt..stia probabil dar nici nu stia cum sa o zica. In plus nu voia sa strice din prostie prietenia dintre ei doi, nu voia sa mai piarda un prieten din cauza ideilor ei aiurite si din cauza sentimentelor care incerca sa le controleze.
- Nici nu stiu ce sa zic. Spuse ea parand bosumflata, stia ca el o citea ca pe o carte deschise si ura ce era vulnerabila in prezenta lui.
- Cred ca..cred ca trebuie sa ne ocupam de deschiderea usii. zise ea incercand sa se scoata din stramtoarea aceea.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 09 Jul 2012, 00:19