|
09 Jul 2012, 11:01
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ramase la fel de rece apoi trecu pe langa ea,impingand-o cu umarul,ca si cum nu ii pasa,ca si cum ii era superior. Intr-un fel,da,ii era superior insa nu o condamna. Era inca tanara,a naibii de frumoasa si dornica de senzatii tari,probabil. El o facea din placere si le povestise totul in detaliu psihiatrilor in urma cu sapte ani,cand a fost incarcerat pentru prima oara. Dar acum psihiatrii,aurorii si toti angajatii de la Vrajustitie il vedeau ca pe unul de-al lor,vindecat complet. Bietii de ei!
'' Spune-i asta lui Merlin,eu nu te cred. Eu nu cred in nimic,asa ca nu iti face griji,nu e vorba de discriminare sau alte chestii de genul.''
Continua sa se ocupe de cadavru incet,cu o dexteritate atipica,aproape geniala. Fiecare bucatica taiata la limita,fara a zgaria osul,fiecare organ scos fara ca el sa se raneasca,fiecare strop de sange inlaturat fara a manji cadavrul. Dar nu se atinse de nimic din toate astea. Le depozita in caserole pe care le micsora apoi cu ajutorul magiei si le introduse in buzunarele hainelor. Lua un singur lucru. Carnea moale din zona obrajilor. Singura greseala fusese ca taiase putin din buza.
Injura scurt dar apoi aprinse focul fara a se chinui prea mult si incepu sa prepare ce avea de preparat - carne si ciuperci,carne de om din zona fetei si ciuperci pe care le pregatise cu o zi inainte. '' Iti place mai sarat?'' intreba el nonsalant
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|