|
09 Jul 2012, 13:56
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi dadu ochii peste cap cand o auzi pe viperina cum vorbea. Probabil erau consecintele de la nervii care i adunase in ea. Insa consecintele mai grave aveau sa apara mai tarziu chiar daca Aleksandra nu avea sa-si de-a seama pana atunci. Ofta scurt si dadu negativ din cap incrucisandu-si mainile la piept, zicand:
- Alta data..nu o sa te mai ajutam, dar cred ca nici eu si nici fratele tau nu vrem sa vedem cum iti taie gatul Johnny, atunci ce ai sa faci? Ai sa te crizezi si sa tipi ca o nebuna pe el?! De unde ai sa faci asta, din fundul iadului?! Pana la urma toti ajungem in iad, suntem Devoratori! Zise ea privind-o cu scepticism de data asta se infuriase si ea, dar nu avea sa lase asta sa puna stapanire pe ea.
- Ai doar 17 ani! Ce poti tu sa faci contra lui? Nici o palma nu il doare daramite sa-i mai comentezi, crezi ca-i pasa de viata ta? Nu nu i pasa, tu ai ales a fi aici asa ca acum suporta consecintele! zise ea ca apoi sa observe ca Johnny apare din nou si se napusti asupra viperinei, zicand:
- Asculta aici pustoaico, sa nu indraznesti sa-mi mai sublimi autoritatea altfel cred ca tu ai sa ajungi hrana la creaturile din iad, inteles?!
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|