|
10 Jul 2012, 11:02
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- Se gandise el ca va veni si oferta asta. Il privi neajutorat, si pentru prima data, in semi-intunericul holului, se observa ca era mai incurcat decat lasa sa vada. Dadu din cap, incercand sa-si gaseasca cuvintele, apoi isi aminti ca nu avea nevoie de fraze pompoase. Familia lui i le daduse deja.
"I-am jurat credinta si loialitate in prima zi in care am vazut-o. Motto-ul familiei mele e : Nu ne luam cuvantul dat. Si nu regret ceea ce am facut, pentru ca am s-o ajut sa-si indeplineasca acest scop. Si nu ea va fi cea care pierde, pentru ca scopul ei e intemeiat. Pe cand voi, pentru ce luptati? Sa pastrati lumea asa cum e? Credeti ca traim intr-o lume buna si perfecta? Nu, nici pe departe, trebuie schimbata. Nimic nu e vesnic, si este o prostie sa zici ca trebuie sa lasi lucrurile asa cum sunt."
Nu ar fi dat inapoi, pentru ca stia ca va face tot posibilul sa invinga. Pentru ca era incapatanat si indarjit. Si i-ar fi ucis pe toti cu mana lui numai sa se vada invingator. Pentru ca toata viata lui nu fusese invatat altceva decat cum sa lupte intr-un razboi. Iar acum era mai mult decat pregatit.
"Daca nu si-ar folosi curajul cu scop, atunci la ce i-ar mai fi de folos?"
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|