Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
who am i to disagree?
11 Jul 2012, 12:07
  • Isi scoase pachetul de Vogue Menthol din buzunarul interior al hainei si i-l oferi cu cea mai mare sinceritate. In final se gandi ca poate avea si el nevoie de ceva pentru a-si clati gatul uscat. Comanda un irish-whiskey,considerand ca era singura bautura pe care o putea inghiti acum,caci apa ii dadea o stare de greata,de parca ar fi baut acid sau vin acrit,ori o zeama scarboasa,uitata intr-un borcan de aproximativ doua secole.

'' Un loc unde sa ma refugiez de mama si dorinta ei de a isi vedea fiul cat mai stylish. Plus,cred ca te cautam pe tine. Adica nu stiu,imi era dor de verisoara mea preferata.''

La inceput o lingusea astfel ca sa-i dea bani dar acum nu mai avea nevoie de asta. Chiar era favorita lui caci pana la urma erau amandoi doi bastarzi. El nici nu avea sange de Malfoy,caci mama lui se casatorise cu un Malfoy la destul timp dupa nasterea sa si a fratelui sau geaman,care acum nici nu mai era in viata,multumita lui Kurt.

'' Esti irascibila azi. Nu ti-a trecut pasa proasta. Ia zi-i tu lui Kurt ce ai.'' ii zise el aprinzandu-i tigara

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 11:20
RE: who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 12:07
RE: who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 12:57