Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
who am i to disagree?
11 Jul 2012, 12:57
  • Stia ca era o persoana puternica si independenta si ca de fiecare data Cissy reusea sa treaca peste orice dar se intreba daca nu cumva avea si ea o limita,daca nu cumva exista un prag pe care sa-l atinga si sa cedeze. El avea,si inca destule limite,insa reusise sa le depaseasca. Cissy era inca tanara,putea sa invete,putea sa isi foloseasca timpul pentru a-si canaliza energia pe o activitate anume,ca de exemplu muzica. In cazul lui functiona perfect tocmai de aceea se vazu nevoit sa ii intinda un biletel pentru a-i raspunde la intrebare:

'' Inafara de faptul ca ma ocup de noul razboi vrajitoresc ce se apropie,am primit oferta de a sustine un recital de chitara la New York. Mi-ar place sa ne insotesti pe mine si iubita mea. Ai timp?''

Mai trase putin din tigara,simtind gustul de tutun arzandu-l pe caile respiratorii. Practica sportul asta de douazeci de ani ( deci de la doisprezece ani) si tatal sau nici acum nu se prinse de faptul ca fiul lui fuma cate doua pachete pe zi si nici cu bautura nu se lasa mai prejos astfel incat plamanii si ficatul erau praf.

'' Si oricum,stii ca iti dau voie sa-i torturezi si sa-i ucizi pe cei care nu te lasa in pace.'' el era mostenitorul familiei Malfoy,viitorul lor lider iar Cissy putea face de pe acum tot ce vroia

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 11:20
RE: who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 12:07
RE: who am i to disagree? - by Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012, 12:57