Thread Closed 
Forgeting the past
11 Jul 2012, 20:14
O mangaie incet stiind cat de mult durea dar, se grabea cat de mult putea ca sa ajunga la timp. Nu mai dura mult calatoria lor si deschide usile masive de la conac indreptandu-se spre biroul sau. Se opri in fata usulor si o privi pe Herra.
Cand deschid usile, te duci tinta la el si-l dobori.ii spune apoi deschide usile cu forta.
Herra se napusteste asupra lui tragandu-i doua gheare pe piept si maraindu-l. Sebastian isi da roba jos si o pune pe umerii fetei sarutandu-i fruntea. Se aproprie de barbat si o da pe Herra la o parte, luandu-l de guler si trantindu-l in primul perete.
Ti-am zis sa-ti fresti spatele dar, nu ma asculti niciodata.ii spune aruncandu-l in alt perete.Mi-ai ranit catelusa, ai ranit-o si pe Aleksandra, ai omorat-o pe Anne, ce mai vrei omule?il intreaba nervos avand bagheta in mana.
Pe tine, te vreau mort pentru ca mi-ai furat iubita.ii spune cu greu ridicandu-se de jos.
Sebastian incepe sa rada ca un nebun si il priveste ranjind sadic.
Eu nu am facut decat sa o i-au de langa un criminal. Pe tine nu te-a iubit, ci pe mine. Tu nu ai fost decat un jeg care i-a facut rau mult timp.ii spune cu acelasi ranjet pe fata.
Barbatul se ridica nervos de jos si incepu sa-l atace pe saten. Aruncau blesteme unul catre altul fara sa se nimeresca pana cand doua vraji s-au unit la mijloc dar, Sebastian a fost mai puternic. Isi lasa capul in jos fiind obosit si simtea cum cade, daca Jhonny il ataca nu va avea cum sa se apere si se pare ca el profita de situatie.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Forgeting the past - by Aleksandra D'Arques - 11 Jul 2012, 17:04
RE: Forgeting the past - by Sebastian Van Der. Wood - 11 Jul 2012, 20:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The past still hurts Lylith Anne Campbell 8 1,997 04 Jul 2011, 19:17
Last Post: Lylith Anne Campbell
  Ghosts of the Past Bell Evans 33 6,280 21 Feb 2011, 17:51
Last Post: Raizen Isildur
  Removing the ghosts of the past Rosalie Vivienne Alden 34 7,892 11 Jan 2011, 22:55
Last Post: Raizen Isildur