Forgeting the past
|
11 Jul 2012, 20:48
|||
|
|||
O auzi icnind si se dezlipi repede ea privind-o ingrijorat. Isi pusor mana peste a ei si zambi cald.
Scuze, n-o sa te mai ating pana nu-ti revi.ii spune apoi o priveste urat.Tu esti aia care sta in pat, aratand ca o mumie si ma intreaba pe mine daca sunt bine? Pe mine nu ma doare nimic fizic dar, ma doare sufletul sa te vad asa si-mi vine sa-ti trag o palma ca te-ai bagat in fata mea. Puteai sa mori Aleksandra.ii spune serios lasand privirea in jos. Cand o vazuse cum sare in fata atacului parca retraise scena cand Anne facuse acelasi lucru dar, ea muri pe loc. Isi scutura incet capul, ca sa alunge acea amintire. Hassy vine la el schiopatand. O privi trist si se duce sa o i-a in brate, ca sa nu se mai chinuie sa merga si o pune la picioarele fetei. Micuta mea, o sa ai grija de Alle cat sta aici, da?aceasta da din codita, care abea se mai vedea din cauza bandajelor. Il durea atat de tare sa le vada asa incet nu rezista prea mult. Se ridica de pe scaun si se duce la geam sa i-a o gura de aer. Simtea ca se sfarama daca le mai vedea pe amandoua asa, simtea ca nu mai rezista, avea nevoie de aer. Alle, imi pare rau dar....nu pot sa te vad asa....doar gandul ca esti in spiatl ma face sa-mi i-au singur zilele.ii spune incet apropiindu-se de patul ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The past still hurts | Lylith Anne Campbell | 8 | 1,910 |
04 Jul 2011, 19:17 Last Post: Lylith Anne Campbell |
|
Ghosts of the Past | Bell Evans | 33 | 5,891 |
21 Feb 2011, 17:51 Last Post: Raizen Isildur |
|
Removing the ghosts of the past | Rosalie Vivienne Alden | 34 | 7,620 |