i was falling deep, deeply in love with you.
12 Jul 2012, 20:22 (This post was last modified: 12 Jul 2012, 21:19 by Klaus Lovel.)
  • Incepu sa rada in hohote cand i auzi replica lui Devon, clar avea sa se termine seara cu bataie altfel inseamna ca nu il chema Klaus Lovel. Isi trecu o mana prin par si apoi le aduse si fetelor ceva de baut, el luandu-si inca un pahar de whisky.
    - Isseult e majora si cred ca e o lipsa de respect fata de ea sa zici ca ma scutesti doar ca e ea de fatza, mai bine ai zice ca iti este frica si gata...te umilesti, ma chinui sa te iert si totul iasa bine. Zise el zambind sarcastic si incerca sa-si stapaneasca nervii de a nu izbugni sa-i traga una. Se aseza langa Isseult punand mana pe mana ei luand-o in a lui, facandu-i semn ca se putea abtine..cat de cat.
    - Cat despre casatorie..ce sa spun, poate maine-poimaine o sa ai o echipa de vajthat de condus. Zise el ridicand din sprancene.

-Cred ca am nevoie de putin aer, o sa revin imediat. Zise el sarutand-o pe roscata si apoi se ridica de acolo iesind pe usa din spate, trebuia sa-si calmeze nervi..in general nu era asa, dar avea atatea pe cap. Stiuse ca daca venea Devon aveau sa se certe, dar voia sa se impace cu el, insa atitudinea barbatului lasa de dorit si cerea pumni..asta era clar, insa era fratele iubitei lui si incerca sa se calmeze pe cat putea, privi luna si isi baga mainile in buzunar ca apoi sa-si ia o tigara incepand sa o fumeze incet.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: i was falling deep, deeply in love with you. - by Klaus Lovel - 12 Jul 2012, 20:22

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  don't let the fear of falling keep you from flying Agnes Marie Lovel 24 8,005 17 Feb 2013, 11:27
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,404 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,647 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,408 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen