i was falling deep, deeply in love with you.
|
13 Jul 2012, 14:44
(This post was last modified: 13 Jul 2012, 15:03 by Devon d'Madreville.)
|||
|
|||
Tequila? Incerca sa isi aduca aminte de cand nu mai bause asa ceva. O privi pe sora lui Klaus si se gandii cat de mult difera ei, si totusi se aseamana. Traserva camera, pana ajunse aproape de ea si ridica din umeri. Orice cu alcool ar fi fost bine venit, ca in cea mai mare parte a timpului, de altfel. Zambii si isi dadu parul din ochii albastrii.
-Pune-mi ce vrei tu, dar tare sa fie. ii zise, cu tonu-i calm, insa atentia ii cazu asupra celor doi ce intrau in camera, de mana, si pareau veseli. "Ah, dulcegarii." gandii Devon, dar parca nu-l mai deranja atat de tare. Se obisnuise cu ei. Poate era de la excesul de tutun. Probabil. Se indrepta de spate si rase, cand Klaus traversa camera pana in fata sa. Maturi? Desigur, barbatul era as la asa ceva, pe cand Devon nu a excelat niciodata intr-ale deplasarii pe matura. Cel putin, nu de viteza. -Tot cum vrei tu sa fie, ha? Maturi? Mi-ai gasit punctul slab, amice. Se vede ca ma cunosti. spuse Devon, articuland cu maiestrie ultima propozitie, de parca nu ar fi fost asa cum zisese. Isi indrepta privirea inspre sora sa si zambii la fel de calm. Poate pentru tine am sa renunt la orgoliu. Dar in ochii mei, el nu o sa-ti fie potrivit. adauga Devon si isi trecu mana prin parul ei. We are all mad here. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
don't let the fear of falling keep you from flying | Agnes Marie Lovel | 24 | 8,025 |
17 Feb 2013, 11:27 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,412 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,647 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,414 |
19 Jan 2012, 11:48 Last Post: Kennya Allen |