|
Actualizare Sortare
|
|
15 Jul 2012, 16:29
|||
|
|||
|
In primul rand, voriam sa zic ca imi place noua sortare, da un aer mai.. interesant
Nu cred ca asta e cuvantul, dar nu imi vine acuma ceea ce vroiam. Iar in legatura cu tutorialul, mi se pare o idee si mai geniala, mai ales ca mie, din ceva motiv, nu imi merge chat-ul ![]() As avea totusi o sugestie Nu ar fi o ideea sa poti alege sa fi incuiat? Adica stiu ca nici asta nu ar fi ales foarte des, insa mi se pare ca ar fi si mai mare diversitetea Just an ideea
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Nu cred ca asta e cuvantul, dar nu imi vine acuma ceea ce vroiam. Iar in legatura cu tutorialul, mi se pare o idee si mai geniala, mai ales ca mie, din ceva motiv, nu imi merge chat-ul 
Nu ar fi o ideea sa poti alege sa fi incuiat?
Adica stiu ca nici asta nu ar fi ales foarte des, insa mi se pare ca ar fi si mai mare diversitetea ![[Image: png_zps57cd7d86.png]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/png_zps57cd7d86.png)