life can stop, but happiness is still coming
16 Jul 2012, 20:17
  • Lexie zambi bland cand vazu ca in spatele ei se afla o fantoma. Dupa cum se gandise si inainte, in ultima vreme avusese de aface cu mai multe spirite din castel decat ar fi vrut. Insa erau bine-voitoare si majoritatea nu aveau nicio intentie de a te rani.
    Lexie clipi des, usor suprinsa de intrebarea indiscreta a barbatului.

"Umm...nu stiu daca e chiar indicat sa imi raspandesc cea mai mare dorinta," spuse, ridicand dintr-o spranceana. "Dusmanii mei s-ar pute folosi de ea."
    Isi adanci mainile in buzunarele blugilor si ridica din umeri, intrebandu-se daca spiritele puteau sa vada ceva cand priveau in oglinda.

Inclina sa creada ca era posibil dat fiind ca, odata fantoma, psihicul nu este chiar schimbat, in afara ocazionalei depresii si a lipsei de comunicare de care dadeau dovada majoritatea spiritelor care inca nu s-au impacat cu ideea ca sunt intre moarte si viata si ca nu mai pot alege niciuna dintre parti.
    "Insa bine, fie," accepta viperina, cu un zambet band. "Ma vad imbatranind fericita alaturi de o familie micuta, insa devodata si iubitoare."

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: life can stop, but happiness is still coming - by Lexie Stryder - 16 Jul 2012, 20:17