For it begins to uncover secrets
|
04 Aug 2012, 17:51
|||
|
|||
Ema o privi amuzata in timp ce vorbea. Felul in care se comporta micuta Astropufa o inveselea si, conform cartilor de psihologie pe care tanara le citise la viata ei, ii trada entuziasmul. Nu ca Emei ii trecea prin minte sa o invinuiasca - si ea se comportase la fel in primul ei an.
Isi scutura capul si raspunse rabdatoare. " Nu. In primul, penele nu sunt niciodata scumpe pentru mine. In al doilea rand, este noua, dar nu e proaspat cumparata. Si in al treilea rand, nu puteam sa nu profit de ocazie. Si eu am primit ceva cand am fost in primul an si mi se pare normal sa continui traditia" chicoti Ema. O studie din cap pana in picioare. " Si apoi, m-am gandit ca din moment ce vorbesti in felul asta poti fi pasionata de scris. Iar daca ma insel, cred ca o poti folosi pentru schite... Acum. Presupun ca nu ai fost informata prea mult in privinta Camerei Necesitatii" Ema zambi cu subinteles si se intoarse, cu o mainile in sold si cu Artie cocotata pe cap, sa priveasca peretele mare si... gol. ' Am nevoie de un loc unde ne putem relaxa, cu multe carti si pergamente' Soimeanca se concentra asupra acestui gand si se rasuci prin fata peretelui. La a treia intoarcere, podeaua vibra, iar usa masiva se facu vazuta. Relaxata, Ema ii facu semn lui Rose sa intre. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
confessing secrets and buried lies | Ivy Thibault | 12 | 3,974 |
20 Apr 2012, 21:03 Last Post: Isabella River |