For it begins to uncover secrets
|
04 Aug 2012, 19:41
|||
|
|||
Asta putea intelege. Si Ema trecuse prin asa ceva candva. Medalionul argintiu in forma de aripa al surorii ei, ascuns vederii sub bluza, parea sa fie brusc foarte greu.
Soimeanca ingheta cand asculta ultimele vorbe ale lui Roseline. O privi fix cateva clipe inainte de a rade cu pofta. " De fapt, cred ca e doar chestia ca am invatat sa citesc oamenii. Cel mai mult imi doresc sa ajung un profiler cand voi termina studiile. Din cauza asta, am invatat mult pe cont propriu si de la sora mea, asa ca poti spune ca am o oarecare experienta" chicoti. " Tot ce ti-am zis mai devreme au fost simple presupuneri. Dar chiar si asa, presupun ca nu am realizat cat de ciudat pare din exterior" Ema isi pleca privirea in podea, cazand pe ganduri. In timp ce mintea ei procesa in viteza, chipul i se inaspri si chiar se incrunta putin. Se destinse repede si zambi dinainte sa-si ridice iar privirea. " Ok, mi se pare corect ce ai zis" recunoscu Soimeanca. " Asa ca te ascult. Rose, poti sa ma intrebi orice." Tanara se rezema de spatar si se uita spre Astropufa cu o sclipire ciudata in ochi. Se simtea ca atunci cand era mica si se juca cu diferite persoane mai mari din familie, ca atunci cand matusa Kate o intreba care este culoarea ei favorita. Zambi entuziasmata. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
confessing secrets and buried lies | Ivy Thibault | 12 | 3,983 |
20 Apr 2012, 21:03 Last Post: Isabella River |