A star, a wish and too much free time
|
05 Aug 2012, 23:36
|||
|
|||
Aha. Dubois. Calliope 'Callie' Dubois. Notat, salvat si bagat la pastrare.
" Rovson, dar presupun ca te-ai prins de asta" chicoti el. Dupa inca o clipa lunga, continua. " Si Colin. Hawkeye e doar datorita tatalui meu si a abilitatii lui de observare. Nu apare in acte". Si rase iar. O lasa sa inainteze si o urma imediat. Hawk tresari violent cand Callie se opri si intoarse pe loc, atat de rapid incat era gata sa se impiedice de ea si sa o darame. Cu o viteza fulgeratoare, o voce mica din mintea lui deja gandise o scuza pentru evitatul accident: ' Mi-am luat revansa. Trebuia s-o fac'. Dar cum nu a fost nevoie de o scuza, o tinu secreta. Poate alta data. Scutura de cateva ori din cap, in semn de aprobare. " Da, da, da. Eu. Ghid. Tu. Turist" Cols vorbi repede si facu o miscare scurta, aratand spre ochii lui si inapoi spre Callie, gen' I'm watching you. Arunca o privire rapida spre fereastra, sperand ca ploaia s-a oprit... sau ca avea sa se opreasca in curand. Era aproape dureros sa-si transforme zambetul plin de speranta intr-o strambatura. Ca sa-i intareasca starea de spirit, tuna puternic. " Ok, am inteles. Deci imprejurimile ies din discutie. Ce alegi? Camera Portretelor? Sala Armurilor? Cea a Trofeelor? Baia Plangacioasei Myrtle- desi nu-ti recomand? Sau pur si simplu coridoarele, cu statuile si tablourile lor?" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|