Thread Closed 
A star, a wish and too much free time
06 Aug 2012, 12:38
  • Inghiti in sec si continua sa paseasca pe podeaua umeda auzind tot felu de zgomote. Isi lua curaj si mai bine zis incerca sa nu intre in panica, incerca doar sa isi mentina calmul si sa nu izbugneasca intr-o criza de nervi.
    Simti frigul cum i strabate tot corpul si daca mai statea mult acolo stia ca avea sa faca si o criza de claustrofobie, numa asta mai lipsea. Isi trecu o mana prin par si continua sa mearga prin tunel pana ajunse in fata unui zid. Isi freca mainile una de alta si incerca sa-si aminteasca o vraja, orice o putea ajuta sa sparga zidul. Lua bagheta din buzunar si rosti o vraja in gand astfel incat zidul se sparsese imediat, facand loc unei gradini plina cu trandafiri.
    - Uhm..bine, din caverne in gradina cu flori? Murmura ea si pasi in gradina simtind un aer rece dar in acelasi timp primitor si brusc i se schimba starea din rea in destul de buna. Ofta si se intoarse inapoi din drum, observa o silueta si pasi inspre ea, recunoscandu-l imediat pe soimean.
    - Mi-ai dus dorul?

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A star, a wish and too much free time - by Calliope A. Dubois - 06 Aug 2012, 12:38