|
A star, a wish and too much free time
|
06 Aug 2012, 22:06
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Ofta, si ce daca era domnia lui? Nu conta, patronusul trebuia tratat frumos nu sa-l sperie sau chestii de genul, dar ea stia ca el nu o facea cu rautate, isi amintea si serile de vara cand statea cu sora ei si i placea sa-i priveasca patronusul lui Bonnie: Un tigru siberian argintiu, superb care stralucea pe cerul negru noaptea.
Schita un zambet larg, insa in acelasi timp era obosita si i venea sa plece de acolo, sa alerge. Insa apoi se trezi la realitate cand isi dadu seama ca asta era imposibil, nu il putea lasa pe Hawk acolo, singur. Nici ei nu i-ar fi placut sa se intample asta. Pufni cand observa ca acesta se balanganea pentru cateva secunde, fericit.
- Hei! Nu suntem aici ca sa te dai pe hinta, trebuie sa gasim o iesire. Nu crede ca, daca ai glezna ranita am sa fac pe babysitteru-l, deci.. Murmura ea razand, defapt nu era momentul sa rada dar o facu.
- Trebuie sa gasim o solutie, neaparat. Spuse ea si se aseza jos in stil turcesc stand cu capul rezemata de zid, era obosita si mai ca i se inchideau pleoapele cand simti ca pamantul se misca.
- Hei..
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|