|
A star, a wish and too much free time
|
08 Aug 2012, 20:34
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi miji ochii cand acesta vorbi, nu arata extrem de sanatos, cel putin nu fizic, insa tanara se bucura ca el era macar in viata, ranile puteau sa fie vindecate cu usurinta.
Inspira aerul rece de acolo observand din nou zidul coborat si se gandi cam ce putu face el de era atata dezordine in jur.
Stia ca baietii nu sunt ordonati, desi existau exceptii. Isi musca buza inferioara, isi alunga gandurile si reveni la aceea situatie ciudata si in acelasi timp gandindu-se la un raspuns. Isi incrucisa mainile la piept, inspira aerul din nou si zise:
- Pai...uhm...nu puteam sta sa ma uit la sarpe si sa povestesc cu el, imi trebuia o diversiune. In plus tu esti ranit, eu nu aveam bagheta si amandoi probabil eram morti acuma. Si..cam asta e explicatia, acum poti sa ma certi, urli si sa imi ti morala.
Murmura ea in speranta ca nu avea sa crizeze sau sa o certe, explicati era plauzibila si cel putin incercase.
Ofta si il privi in continuare cu mainile incrucisate la piept asteptand un raspuns, insa nu mai zisese nimica.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|