Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
10 Aug 2012, 23:36
  • Incepu sa rada. De ce sa fie penibil? Si de ce sa-i fie greu baiatului? In plus, trebuia doar sa isi imagineze fata pe care o placea in locul lui Calliope, nu e ca si cum ea ar fi fost. In plus, avea sa fie putin mai greu cand era face to face cu tipa aceea, nu acum. Bine, poate trebuia sa-l ia mai usor si sa nu mai vorbeasca atata.
    - Nu, nu are sa fie penibil. In plus, inca nu esti fata in fata cu ea asa ca poti vorbi lejer..Si hei, daca sunt blonda nu inseamna ca..ma rog, las-o balta. Deci..gandestete ca ...nu stiu, e deschisa fata de tine si are aceleasi sentimente ca tine, ce i-ai spune? Murmura ea in speranta ca poate asta il ajuta sa deschida gura si sa zica ceva cuvinte pe ea, nu sa muteasca in fatza fetei.
    - Bine, daca nu o sa zici nimic sunt sigura ca fata nu are de unde sa stie. Deci, da-i drumul Colin! Spuse ea incurajandu-l dar in acelasi timp vrand sa zica odata cuvintele alea pentru a-l scapa de o povara, stia ca probabil i era greu sau poate nu voia sa se destainuie in fata ei, insa ce putea fi atat de greu? Da, nici ea nu mergea dupa traditie dar fiind baiat era normal sa faca primul pas.
    - Poti incepe de exemplu..sa-i zici numele la inceput..care e? spuse ea.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 10 Aug 2012, 23:36