Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
11 Aug 2012, 00:23
Colin isi dadu teatral ochii peste cap.
" Mda.. Dintre toate Casele posibile, trebuia sa fiu blocat cu o Soimarita. Desigur ca esti curioasa!" glumi el. " Nu puteai fi o Viperina? Indiferenta?"
Insa zambi, mai fericit ca niciodata. Daca statea sa se gandeasca, poate ca avea sa-i prinda bine sa vorbeasca cu Callie. Poate va mai capata ceva curaj.
" Pai, ia sa vedem... E destul de inaltuta, desi cred ca e putin mai scunda decat tine. Este de la Ochi-de-Soim... " si aici isi ridica mandru capul. " E blonda si are cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut. Sunt caprui si par foarte adanci, plini de secrete misterioase, dar au o caldura aparte. Si sunt luminosi! Zici ca cineva a turnat ciocolata peste aur"
Zambi larg si se lasa pe spate, sprijinindu-se pe perna. Privi tavanul cu ochi sclipitori si continua sa zambeasca ca un tamp.
" Ai... Rovial..." murmura el. Ii placea sa se joace cu asta, cu asa-zisul nume de cod. Putea sa cante la chitara despre ea in dormitor fara sa castige mistocareala colegilor.
Brusc, isi ridica capul.
" Stii, Callie? Imi iau revansa cand te pocneste Cupidon" rase el.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Colin Hawkeye Rovson - 11 Aug 2012, 00:23