Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
11 Aug 2012, 11:20
|||
|
|||
" Secretoasa mai esti" rase Colin strambandu-se.
Privi o clipa tavanul si isi musca buza superioara. " Un print pe un cal alb zici? Stiu ca e doar o forma de a zice, dar tot cred ca trebuie sa-ti fac cunostinta cu o prietena din Londra. Probabil ar fi cea mai fericita fata daca baiatul ei ar avea opt tatuaje, dintre care unul sa fie pe umar cu o inimioara scrisa, gen' 'O iubesc pe mama'. Daca are piercinguri, si mai bine! Si tare mi-e ca al lui cal alb ar fi o motocicleta neagra, cu un design violent.... Da, voi doua ati fi amuzant de urmarit" chicoti el. Se uita usor disperat spre fereastra. " Callie... Doar ai grija la..." Nu apuca sa termine. O carticica mica, groasa, cu coperti tari intra cu un zvarrr! in camera. Facu o intoarcere cu schepsis langa perete si o lua inapoi dpre Hawkeye. Soimeanul o prinse in mana si o analiza cu atentie. Titlul aurit statea scris in relief: Putere, Loialitate, Magie. Coperta era destul de simpla, de un albastru intunecat. Cu un maroniu aproape auriu, stateau desenate o sabie, un scut si un glob de sticla. Colin zambi si intinse cartea spre Calliope. " Poftim! Ca o multumire pentru tot ce ai facut pentru mine in aceste ultime zile. Nu e mult, dar e o carte foarte buna" zambi el. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|