|
|
I. Invatamantul Incuiatilor
|
12 Aug 2012, 16:20
(This post was last modified: 12 Aug 2012, 16:21 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Privi in jur multumita si sala care era frumos amenajata, cu perdele transparente de un mov elegant si bancile frumos aranjate, de cate doua persoane. Si ea trebuia sa inceapa cursurile cat de curand, insa se lasa doar la predat saptamanile astea. Auzi cum usa se deschide si usor il observa pe Colin cum intra in clasa. Il saluta si ea cu un gest din cap si il pofti sa se aseze si sa ia un loc in banca, desi il vazu destul de inalt isi dadu rapid seama ca se va aseza prin ultimele banci. Apoi rand pe rand incepura sa vina elevii si dupa ce se asezara se ridica si ea de la catedra, pe masa avea un teanc de carti pentru ora, trebuiau impartite rand pe rand la fiecare. Se plimba printre banci si isi drese glasul, i privi pe fiecare in parte si apoi zise:
- Dupa cum stiti, va aflati la cursul de Studiul Incuiatilor. Eu ma numesc Julieta Thibault si va voi fi profesoara acestui curs. Murmura ea facand o mica pauza apoi continua.Astazi, vom face o mica introducere despre Invatamantul Incuiatilor, nu mult caci e prima ora si nu veti avea nici tema. Spuse ea si o privi pe Ema zambind, apoi pe Aylee si continua sa mearga printre randuri. Isi opri privirea catre Colin si i facu semn sa imparta cartile la fiecare, caci o sa aiba nevoie de ele pe parcursul anului.
- Va vor fi impartite manualele si cu ocazia asta le puteti studia, nu vom lucra din ele deocamdata pana peste cateva saptamani. Spuse ea si merse la fereastra sprijinindu-se de calorifer, asteptand ca elevii sa rasfoiasca manualul.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|