Thread Closed 
Lectia I - Vera Verto
12 Aug 2012, 20:17
Ma uitam atenta la profesoara mea , era primul meu curs din acest an si intarziasem la el.Il mangai usor pe Flafy , imi scot bagheta ,in ochii bufnitei vedeam cum se infiripise frica .Ma uit in ochii ei sticlosi ,ridic bagheta o ating o data ,deja bufnita incepu sa se infoaie o ating de doua ori si vazusem cum se misca o ating si a treia oara si zic repede "Vero ,Verto".Flafy se transforma in fata mea dar nu intr-un pocal asa cum trebuia, pasarea mea era la jumatate transformari, facusem ochii mari si ii atitisem catre Flafly si mai apoi imi aparu sentimentul de frica .Imi era frica ca bufnita mea sa nu pateasca ceva .Ridicasem privirea si ma uitam atintita spre profesoara Artemis si mai apoi ma uitam ingrozita spre animalul meu care nu isi termina transformarea.Imi trecu tot felul de ganduri ca daca imi voi pierde pasarea.Daca facusem ceva gresit,eram sigura ca uitasem sa spun o litera din vraja .Eram ingrozit ma uitasem pe geam mai apoi trec cu privirea spre colegi mei , macar ei facura mai bine ca mine . Ma mai uitasem odata prin clasa si ochii mi se atintira din nou spre Flafy care statea nemiscata si prinse o culoare albicioasa.

Be Yourself
[Image: Y7J5p.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Lectia I - Vera Verto - by Artemis B. Ricardi - 12 Aug 2012, 11:06
RE: Lectia I - Vera Verto - by Ema Snow - 12 Aug 2012, 13:44
RE: Lectia I - Vera Verto - by Ema Snow - 12 Aug 2012, 14:29
RE: Lectia I - Vera Verto - by Andromeda L. Evans - 12 Aug 2012, 20:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III - Aparecium Artemis B. Ricardi 13 2,492 11 Sep 2012, 08:32