be careful with those thorns
15 Aug 2012, 13:25
  • Bine, poate ca nu toti faceau o asociere intre el si Agnes, insa mereu auzea vorba asta "Ah, esti fratele lui Agnes Lovel", iar el mereu avea replica " Ah, da pot fi si catelul ei daca vreti", isi dadu ochii peste cap la gandurile lui. Insa isi reveni din ele cand Lexie deschise gura si spuse " Presupun ca am venit sa ma plimb, sa schimb peisajul", cam asta facea si el. Ori voia sa-l plimbe pe Blade pentru a-i acorda mai multa libertate, in ultimele zile nu prea avusese timp de el si il neglijase, insa hasky-ul stia ca Klaus il iubea, il avea de cand era pui.

Dadu absent din umeri si isi scoase o tigara, apoi i inmana pachetul viperinei daca voia sa ia. In general nu era darnic, nici comunicativ dar avand in vedere ca ea era o fata, ei bine nu putea rata discutiile cu fetele, mai ales cu cele dragute.
    - Uhm, am vrut sa-l scot putin pe Blade la plimbare, l-am neglijat zilele astea si merita umpic de recreatie in aer liber. Chiar daca statea la conac si cainele avea un spatiu imens pentru alergat, aerul curat din padure era mult mai bun, racoritor si fresh pentru oricine.

- Vrei? Spuse el cu mana intinsa cu pachetul de tigari.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: be careful with those thorns - by Klaus Lovel - 15 Aug 2012, 13:25