Unexpecting
|
15 Aug 2012, 23:58
|||
|
|||
Primi chitara in brate si isi odihni bratele pe marginile ei, lasandu-si degetele lungi sa atarne la cativa centimentri de corzi
Hawk se stramba. " Nu prea le am cu romanele de dragoste" recunoscu el usor stanjenit. I se parea cam ciudat sa spuna ca nu prea le savura. Adica, nu ca-l deranja sa le citeasca, dar daca erau lipsite de o actiune palpitanta, fiind mai mult despre pasiuni si dulcegarii, prefera sa spuna 'pas'. " Favorizez romanele cu actiuni complexe" spuse el pe un ton meditativ. "Si daca sunt SF-uri e si mai bine. Ma rog, ce se poate considera SF in lumea noastra" chicoti Hawk. " Cat despre Magia Neagra... Nu. Nu ma tenteaza. Daca ar fi sa citesc despre asta, as face-o numai ca sa ma apar. In schimb, obisnuiam sa studiez cu Ema magia Limbii Vechi. Mi se pare interesanta, insa nu ma descurc inca. Stiu doar sa fac o vraja cu foc si cam atat... " Isi duse stangaci mana la ceafa si isi ciufuli fara sa realizeze parul. " Cred ca o sa-i cer si eu candva cartea aia. Ea de acolo a invatat-o. Oricum. Tu ai inclinatii spre partea intunecata a magiei?" intreba Colin nonsalant, ridicand usor o spranceana. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|