|
17 Aug 2012, 22:23
(This post was last modified: 17 Aug 2012, 22:23 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana si miji ochii catre el, avea sa-l tortureze pe cat de mult voia, nu se putea numi torturat ci antrenat. Daca tot era acolo de ce sa nu o faca?
- Nu trebuie sa te prinda, trebuie doar sa te ajute sa te misti. Sunt sigura ca, cu blugii aceia...daca faceai mai multe intinderi aveau sa ajunga direct la gunoi, crede-ma am patit-o si eu. Spuse ea dand din umeri usor absenta si rase.
Isi arcui buzele intr-un zambet malefic dar in acelasi timp ciudat cand el zise " Si acum? Ma vei pune sa alerg cate cinci mile, sa fac cinci zeci de flotari si o suta de genoflexiuni? Voi incepe sa car pumni la copaci?"..isi incrucisa mainile la piept, zicand:
- NU! Un raspuns calm, ferm si hotarat. Apoi il trase in mijlocul acelei gradini, soarele era dogoritor dar in acelasi timp incazlea pielea rece a amandurora, afara se facuse destul de frig.
- Bine, deci. Ti-o prezint pe Sandra. Spuse ea aratand spre o tipa care ajunse in dreptul lor. Sandra, el e Colin. Colin ea e Sandra. Bun, daca am facut prezentarile atunci putem incepe. Sa te vedem cat de bun esti la vraji de aparare, Sandra va incerca sa te raneasca insa tu vei avea un scut astfel incat nu te va atinge nici macar umpic, insa vreau sa vad ce vraji ai folosi. Murmura ea si se dadu la o parte lasandu-i pe cei doi sa-si faca treaba.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|