Psssst !
|
22 Aug 2012, 16:07
|||
|
|||
Mai avea putin si exploda de nervi! Era pentru prima data in viata sa cand era atat de iresponsabila. Cum putuse sa piarda o carte? Si ceva mai rau de atat.. cum Dumnezeu avea sa ii spuna asa ceva bibliotecarei? Stia ca avea sa aiba probleme pentru ca nu era orice carte, dimpotriva: era un extrem de importanta din lumea magiei. Nu mai tinea minte unde a pus-o, dar era si mai ciudat faptul ca nu putea sa o recupereze cu vraja "Accio!" sau orice altceva. Nimic nu ii era de folos. Intrase cu capul in jos in biblioteca dupa ce pe drum se gandise ce avea sa faca. Nu ii venea nicio idee si chiar avea nevoie de ajutor.
Observase ca bibliotecara nu era la locul sau. "Ce Dumnezeu se intampla aici?! , gandise Rosalie de-a dreptul incurcata de aceasta situatie. Era putina agitatie pe acolo. Se uitase usor in jur si observase doua figuri cunoscute. Sa fi fost oare ele? Se indreptase catre masa lor cu pasi marunti nevrand sa fie recunoscuta imediat. "Ev & Oddie? Dumnezeule, de cand nu v-am mai vazut!" , izbucnise Soimeanca, insa apoi isi puse mana la gura amintindu-si ca nu trebuia sa faca galagie intr-un loc public si linistit ca biblioteca. Se uitase pe masa si observase o carte "parasita" daca se putea spune asa. Se uitase de jur-imprejur intrebandu-se cine mai era cu ele,dar nu observase pe nimeni prin apropiere, deci continuase ideea. "Pot sa ma asez cu voi? Si .. apropo. Am nevoie de ajutorul vostru. Am pierdut o carte,dar shh." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 19:51
RE: Psssst ! - by Odette B. Malfoy - 17 Aug 2012, 22:07
RE: Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 22:45
RE: Psssst ! - by Evelyn Steel - 17 Aug 2012, 23:03
RE: Psssst ! - by Odette B. Malfoy - 17 Aug 2012, 23:24
RE: Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 18 Aug 2012, 22:18
RE: Psssst ! - by Evelyn Steel - 19 Aug 2012, 14:01
RE: Psssst ! - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Aug 2012, 16:07