Do you remember standing on a broken field?
|
25 Aug 2012, 22:46
|||
|
|||
Colin rase usor.
" Uau! Voi ajunge sa-mi cunosc stra-stra-stra-nepotii" glumi el. O masura din ochi pe Sandra, apoi se uita in jos. Ok, avea doua posibilitati de a o da jos. De fapt trei, dar ultima era sadica si chiar nu il tenta. Prima varianta era rapida, insa o mica eroare ducea la un esec total. Doar o miscare gresita... A doua era mai lenta, dar mai sigura. " Prinde!" zise Hawk si ii intinse bagheta lui Sandrei. Isi sterse mainile de pantaloni si se sprijini in maini. " Am fost la sala" glumi Colin. Se intinse, bataindu-si piciorul pana atinse o creanga de sub cea pe care statea Soimeanca. Aproape sarind, se muta pe craca respectiva, castigand un mic tremurat sonor din partea frunzelor. Se rasuci pe varfurile picioarelor si cauta o prindere buna. De indata ce a gasit-o, se ridica in maini. In urma tuturor miscarilor, ajunsese cumva sa stea cu spatele spre Sandra, chiar langa ramul pe care se afla aceasta. " Hopa sus!" zise Colin si isi intoarse usor capul. " Adica hai in spatele meu" rectifica, realizand ca ei erau deja undeva sus. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|