Do you remember standing on a broken field?
|
26 Aug 2012, 21:45
|||
|
|||
Colin rase, dar imita ca-si inchide un fermoar peste buze. Lua cele doua cufere, lasand-o pe Soimeanca sa mearga cu iepurasul in brate.
" Haide mandra! Iti fac cinste cu o cana de ceai" zambi el si proni spre Ceaunul Crapat. Merse in pas cu Sandra, umar la umar. " Ziua de azi? Mmm... A fost productiva... Am exersat niste chestii, mi-am dovedit ca inca mai pot sari un gard... Am transpirat ca un porc, ce vrei mai mult de atat?" Isi stramba buzele si se incrunta cand realiza ca poate nu folosise cea mai potrivita expresie. Nu de fata cu o domnisoara, oricum. Inchise un ochi si zambi scuzator. Inspira profund, bucurandu-se de aerul rece. Vara era pe sfarsite. Toamna batea la usa cu ploile mocanesti, zilele cu soare slab si vanturi dulci. Abia astepta sa manance struguri. Ii era dor de gustul ala unic al unui strugure bun, aromat si dulceag. Ii era dor de sucurile de dovleac pe care le facea bunica lui la sfarsitul lui octombrie. Ii era dor de perele acrisoare si gutuile tari. Mai pe scurt, ii era dor de gustul fructat al toamnei. Muta cuferele pe un brat si deschise usa de la Ceaunul Crapat pentru Sandra. Zambind, se strecura si el inauntru, mirosind aroma ceaiurilor si a miedului ce se simtea in aer. Edit By Raizen Galeoni Colin Hawkeye Rovson - 250 Sandra C. Brown - 240 Topic Closed ! ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|