|
26 Aug 2012, 21:57
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi "lua picioarele in spate" si o lua la fuga cat de repede putea. O coti la dreapta, apoi la stanga si apoi urca scarile care dadeau sa ajunga cat mai repede la Biblioteca. Isi musca buza inferioara, deja alergase destul si i venea sa se opreasca, insa nu putea. Deschise rapid usa de la biblioteca si se uita sa vada daca e cineva inauntru, insa auzi pasi in spatele ei.
Sigur era nenorocitul ala care le urmarea si sigur avea sa fie moarta daca o gasea. Inchise usa si se puse cu spatele pe ea, insa acesta batu cu pumnii si cu picioarele, dar tanara cercetasa puse zavorul si incuiase bine usa. Se catara pe unul dintre rafturi si in spatele unui tablou ascunse cartea, apoi se catara pana sus si se urca pe raft, avea noroc ca nu era atat de grea pe cat se gandea.
Tipul sparsese usa si intra in incapere uitandu-se in stanga si in dreapta pana ajunse drept in drept cu raftul cercetasei, insa ea se riica de acolo si il lasa sa cada pe ala si fugi din biblioteca dar se izbi de Ema. O prinse de incheietura si o trase dupa ea pana in Baia Perfectilor, unde aveau sa se ascunda ceva timp. Se uita la ea si zise:
- Bine, scuze scuze scuzeee ca te-am bagat in asta. Poti sa pleci daca vrei, ma voi descurca si singura.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|