I just want to read.Or not ?
|
28 Aug 2012, 12:57
|||
|
|||
" Multumesc" raspunse tanara. " Incantata de asemenea!"
Ema zambi, profitand de momentul in care fata se ridicase pentru a o analiza mai bine. Observa culoarea ochilor ei, iar asta o intriga. De fiecare data cand cunostea pe cineva, primul lucru pe care il retinea erau ochii. Poate ca nu stia numele unora dintre elevii cu care impartea banca pe la diferite ore, dar stia culoarea ochilor ei. De exemplu, pustiul care statuse cu ea la ultima ora de Ierbologie avea ochii de un albastru spalacit. Soimeanca isi scutura capul, fortandu-se sa revina la realitate. Capruiul Katherinei i se parea cumva cunoscut. Se aseza si ea la masa, impingand cartile intr-o parte. Lua prima carte si isi rezema coatele pe margine. Cand o auzi pe Kat vorbind din nou, arunca o privire spre turnul de carti si ridica o spranceana sceptica. Buzele i se strambara usor, iar dupa cateva secunde, raspunse. " Intr-un fel, da. Am venit sa ma documentez, mai bine spus. Am un eseu de facut pentru ora de Istorie a Magiei si inca nu m-am decis asupra unui subiect foarte bine delimitat. Asa ca trebuie sa caut prin toate astea" chicoti ea. Dadu cateva pagini, preferand sa acorde doar o citire in diagonala pana gasea ceva folositor. O parte din mintea ei cauta prin amintiri. Brusc, realiza unde mai vazuse ochii fetei si isi ridica privirea spre ea. " Nu cumva esti la Ochi-de-Soim? Imi amintesc ca te-am vazut la masa, dar nu sunt foarte sigura" spuse ea, inchizandu-si ochiul stang. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,956 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,757 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |