damn their killing, damn their lies
28 Aug 2012, 20:10
Amuzat de situatie, de femeia din fata lui, de idiotul care nu contenea sa existe pe langa el, Eric ofta si isi ridica genunchi ca sa isi poata sprijini coatele pe ei si isi puse capul in palme. Daca nu ar fi fost vag plin de pamant si daca nu l-ai cunoaste de mai mult de doua minute, ai zice chiar ca e un baiat simpatic, pe care il alungasera parintii de acasa si care acum te ruga cu privirea sa fii a lui. Dar apoi zambi zeflemitor si asa se spulbera orice iluzie ai fi avut despre el.

"Sangele nobil, chiar si fals si sarcastic cum e al tau, e foarte scarbos. Are asa... o nuanta urata pe care o dobandesti doar mancand rahat mult timp." Se opri o secunda, apoi continua. "Draga imi zice ea mie... Of. Un pic naturalista tu, draguta? Ce, un pahar de vin si un sex rapid nu mai tin sau cum?" Apoi rase. Rase sanatos, pentru ca isi dadu seama ca domnisoara posibil virgina din fata lui nu intelesese nimic. "Daca incercam sa te impresionez, nu o faceam asa. Si te rog, nu-mi frange inima spunandu-mi ca interesul meu inchipuit pentru tine nu a trecut testul. Nu as putea suporta sa stiu ca nu te atrag, eu, imagineaza-ti! Un barbat asa de finut si potrivit pentru orice femeie, construit parca pentru tine si dorintele tale..."

Avu un gand sa scuipe o bucatica de foaie din tigara pe jos, dar nu avea suficienta saliva sa o faca si se rezuma imbufnat sa o extraga cu degetele si sa o scuture rapid.

[Image: tumblrm81iumpdyl1ra7fsf.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: damn their killing, damn their lies - by Eric Grimm - 28 Aug 2012, 20:10