Discovering...
|
29 Aug 2012, 22:39
|||
|
|||
Rase zgomotos si incerca sa-si revina, dar nu prea reusi.
" Oh, fii serioasa!" spuse el. " Sunt la Ochi-de-Soim. Daca e sa fie cineva care sa inteleaga acea dorinta nebuna de cunoastere, atunci sigur e un elev al Casei Albastre! Crede-ma pe cuvant! Si nu mai vorbi prostii! Oricine merita sa fie tratat cu respect." Se intreba daca si ea era o Soimeanca, dar isi aminti ca nu o vazuse prin Turn. Nu.. Sigur era de la alta Casa. Cand o auzi pe Fantine vorbind despre lumina, zambi scuzator si isi scarpina ceafa. Strambandu-se cu un zambet, inchise ochiul stang si se uita la ea. " Mda... Aia s-ar putea sa fie din cauza mea. De fapt, nu s-ar putea. Sigur e. Asa ca stai linistita, nu esti nebuna" Isi relaxa muschii fetei, cautand in minte cuvintele potrivite pentru a da o explicatie logica si coerenta. " Din cauza asta am venit aici. Incercam o vraja si aveam nevoie de putin spatiu, nestiind cum se va termina. E ceva care, in teorie, mareste puterea unei vraji anterioare. In practica... Ei bine, in practica inca nu am ajuns la o concluzie. Am incercat-o pe patronusul meu si poate ca din cauza asta ai vazut aripi. Imi cer scuze" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|