I just want to read.Or not ?
|
31 Aug 2012, 22:26
(This post was last modified: 01 Sep 2012, 09:20 by Ema Snow.)
|||
|
|||
Ema nu se misca. Mintea ei functiona la viteza maxima, ajungand sa faca conexiuni imposibile. Nu intelegea. Cum se putuse sa vada asa ceva intr-o carte? Intr-o carte pe care o citise cu multi ani in urma, dar a carei actiune nu i se parea deloc cunoscuta. Ce vazuse ii trezise amintiri neplacute. Luptele, ranitii, pierderile, mortii. Isi scutura usor capul si isi pleca privirea, urmarind o vreme conturul cicatricei de pe indexul mainii stangi. In sus si-n jos. In jos si-n sus. Intr-un final, isi reveni din momentul ei intern.
" Nu-i bine..." murmura ea. Se ridica brusc, lovind masa cu palma. Se apleca aproape furtunos deasupra cartii, dand pagina dupa pagina si citind printre randuri. Totul i se parea normal, desi ceva, intr-un colt al mintii sale, sustinea cu vehementa contrariul. Trase cartea dupa ea, dar nu o ridica de pe masa. Avea o datorie si trebuia sa si-o indeplineasca. Ema i se alatura Soimencei la fereastra, cocotandu-se pe pervaz, fata in fata cu Kat. " A fost o idee proasta si imi pare rau" spuse ea si, desi nu privea chipul fetei, cuvintele ii erau sincere. " Doar ca nu s-a mai intamplat asta pana acum. Din cate pot sa-mi dau seama, povestea urmeaza stilul cartii, dar..." Isi ridica usor privirea si se intinse, punandu-i mana pe umar. Zambi bland. " Eu am mereu probleme cu somnul, asa ca am mereu un antidot. Diseara iti voi ciocani la usa ca sa-ti dau o cana mare de ceai" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,930 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,729 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |