I just want to read.Or not ?
|
01 Sep 2012, 10:09
|||
|
|||
Ema ofta.
" Nu m-ar surprinde... Daca ai stii numai cate suflete au fost pierdute la Hogwarts de cand sunt eu aici, fie elevi sau nu... " Umerii fetei se lasara in jos, iar ea privi in departare, spre Padurea Interzisa. Intr-un fel, i se parea o facatura a destinului, una ironica si in acelasi timp provocatoare, ca ele sa aiba acea priveliste. Isi miji ochii in timp ce se stranse in ea insasi. Bratele i s-au incordara, iar privirea i s-a otelit. " Desi nu inteleg cum e posibil ca o poveste ce nu apartine cartii sa aiba loc in interiorul ei, cred ca varianta ta e foarte probabila. Poate ca intr-adevar s-a intamplat. Sau poate ca va urma sa se intample. Nu stiu sa-ti zic... Cert e ca cineva a pus o vraja asupra cartii, a transformat-o intr-un fel de... un fel de... portal..." Ultimele cuvinte iesira mai mult ca o intrebare. Ema nu stia daca era o notiune corecta, fiindca, practic, doar mintea lor era in poveste. Se uita inapoi spre masa, acolo unde cartea era inca deschisa. Acea particica din mintea ei spunea iar ca ceva nu e in regula, iar de data asta, Soimeanca realiza. Ochii i se marira in surpriza. " Kat... Uita-te la asta..." murmura ea incet, fara sa-si ia ochii de la carte. Chiar in fata lor, cuvintele se rescriau. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,921 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,713 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |