I just want to read.Or not ?
|
03 Sep 2012, 14:31
|||
|
|||
Ieşi din acea încăpere şi se asigură că nu fusese văzută.Acelaşi peisaj,aceeaşi bibliotecară dormind...Răsuflă uşurată şi se aşeză la masa unde era aşezat teancul de cărţi al Emei.Îşi deschise puţin hanoracul şi îşi puse mâinile după ceafă,relaxându-se.O urmări pe Ema cu privirea.
"Ei,se pare că totul e bine şi a revenit la normal." zâmbi Kat. "Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Cred că ar fi mai bine să nu spunem nimănui despre ceea ce am văzut.Ştii cred că..." Tresări,amintindu-şi ceva foarte important şi din greşeală căzu cu scaunul pe spate.Se ridică repede,punând scaunul la loc şi luând în braţe teancul de cărţi pe care îl aduse Ema din acea încăpere.O privi pe şatenă îngrijorată,încercând în acelaşi timp să nu scape teancul jos. "Ar trebui să plec,tocmai mi-am amintit că trebuia deja să mă întorc în camera mea.Mi-a făcut plăcere,Ema,sper să ne mai vedem !" spuse totul dintr-o răsuflare,strângându-i mâna şatenei şi fugi către uşă,clătinându-se. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,930 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,729 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |