Past and Present Dangers
|
04 Sep 2012, 19:36
|||
|
|||
Ema nu zise nimic pentru o vreme, pur si simplu bucurandu-se sa-si gaseasca prieteno-sora sanatoasa. Dupa cate isi putea da seama, Rose se 'recupera' frumos dupa incidentul cu Porrin. Si, oricat de mult ura sa o admita, amandoua avusesera numai de castigat dupa toate intamplarile negre. Legaturile de prietenie se intarisera, cateva secrete reci ale trecutului lor li se deschisesera in fata, iar cele doua fete se intarisera. Puteau sa suporte multe ganduri negre si lovituri psihice si fizice. Ema aflase asta pe pielea ei, dar ignora gandul. Toate la timpul lor.
Rase cand Rosalie vorbi si ii arunca un zambet stralucitor, brusc foarte constienta de loialitatea dintre ele. " Intotdeauna am fost ca o carte deschisa pentru tine, nu?" intreba Ema, inca zambind. " Pai cu ce sa incep?" Ridica din umeri si se decise sa povesteasca totul in ordine cronologica. Stia ca Rose era membra a Ordinului, asa ca asta ii usura povestea foarte mult. ” Inainte de moarte lui Porrin..." Ema se stramba, realizand ca isi lasase prietena singura in acel moment teribil. Isi ridica privirea spre ea si incerca sa-si ceara scuze prin sclipirile din ochi. Nu stia cum ar putea sa o faca prin cuvinte, fara sa diminueze totul. Inghitit in sec si continua. " ... Am urmarit cateva piste ale Devoratorilor. Nu mai puteam sa-i dau de capat de aici si a trebuit sa ma retrag. Imi pare rau ca nu ti-am spus, dar daca mai stateam un singur minut, puteam pierde foarte multe." Spera ca Rose va intelege si o va ierta si pentru asta. " Si oricum nu puteam sa abat gandurile nimanui... Moralul meu era la pamant si daca mai puneam pe cineva in pericol, nu m-as mai fi suportat. In fine... I-am urmarit pana am fost prinsa in Irlanda" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|