Past and Present Dangers
|
04 Sep 2012, 20:59
|||
|
|||
Ema inspira adanc pe nas, indreptandu-si spatele. Se pregati mental pentru ce avea sa urmeze si se stramba.
" Mda... Tocmai aflasem de planul pe care aveai sa-l pui in aplicare, cel pentru moartea lui... In fine. Asta cred ca m-a facut sa-mi pierd concentrarea. Eram pe o alee din Dublin, in mijlocul noptii si nu prea am fost atenta in jurul meu. Stateam acolo, asteptand ca unul din Devoratorii urmariti sa iasa dintr-o cafenea, dar cred ca s-a prins cine eram. Nu stiu exact ce s-a intamplat dupa aceea. E ca un fel de vartej de imagini... O durere surda in ceafa, niste vraji aruncate cu bagheta, alte vraji lovindu-se de un scut de-al meu, multe injuraturi si apoi intuneric. Cand m-am trezit eram in ceva ce semana al naibii de mult cu o camera subterana. Nu puteam sa-mi misc mainile si oricat de mult ma straduiam, nu reuseam sa ma eliberez din stransoare." Se opri sa se strambe iar. " Nu am fost niciodata grozava la vrajile non-verbale, nici macar cele in Limba Veche. Ei.. Aici am pierdut cel mai mult timp. Desigur, am auzit o gramada de intrebari la care Devoratorii vroiau sa le raspund. Intrebari despre Ordin in principal, despre Hogwarts si despre Porrin. Ai avut dreptate, el chiar era un fel de dizgratie printre cei rai. Nu stiu sa-ti zic exact cat a durat tot tamtamul... Nu existau ferestre ca sa-mi dau seama de trecerea timpului si in cel mai mare timp eram cam semi-constienta" Ema se bloca, nestiind exact cum sa se explice. Arunca o privire fugara in jur si se opri sa-i cerceteze ochii lui Rose. O privi fix o secunda. Mainile Emei se miscara repede. Desfacu primii nasturi ai camasii si ridica de umeri, lasandu-si mijlocul descoperit. Soimeanca se intoarse cu grija spre colega ei, astfel incat Rose sa-i poata vedea umarul stang, acum dezgolit. Isi stranse buzele in asteptarea reactiei, atunci cand Rosalie avea sa vada linia rosiatica ce-i strabatea muschii de pe omoplat, pana aproape de coloana, o linie inconjurata de pete iritate si cateva vanatai. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|