Past and Present Dangers
|
04 Sep 2012, 21:03
|||
|
|||
Se strambase instinctiv. Voia sa isi spuna parerea despre ceea ce Ema ii povestise, insa cand ii vazuse rana se blocase. Arata extrem de .. rau. Iecs voia sa rosteasca, dar nu putuse. Ii parea rau, desi stia ca fata era puternica. Era si ingrijorata . Cine ii facuse asa ceva? Apoi a constientizat tot ceea ce ii povestise. Se lega totul. Cu siguranta acest lucru i-l facuse un Devorator al Mortii care voia sa scoata cu orice pret informatii de la ea. Inca un motiv pentru a o admira, caci era sigura ca nu deschisese gura pentru a ii da de gol pe cei din Ordin, iar de Porrin.. oricat de mult i-ar fi dorit raul , iar nu ar fi zis nimic. Surase usor in semn de incurajare si isi pregatise mini-discursul si ea.
"Uf, imi pare rau pentru taietura aceea. Sper sa ti se vindece curand. In legatura cu restul .. Wow, ai trecut prin multe. In fine, ma bucur ca ai ajuns acasa cu bine, cat de cat. Si totusi le-ai spus ceva sau .. cum Dumnezeu ai scapat de acolo? Ce rau imi pare ca nu m-am preocupat sa iti citesc gandurile sa vin sa te ajut .. chiar nu ma asteptam sa treci prin asa ceva. Stii ca as fi fost acolo,nu? Doar ca am avut problemele cu unchiu-meu Tomas . Credeam ca nu voi mai scapa vreodata, dar a murit. Nu stiu daca sa ma bucur, nu pot . Si restul povestii .. stii,nu? Atat de complicat .." Trase aer din piept si oftase cat putuse de tare. Simtea nevoia sa respire aer curat, fiecare firicel din natura sa il analizeze. Nu mai rezista sa stea intruna suparata si stresata. Acum ca scapase de Porrin .. oare nu era timpul sa revina totul la normal? Petreceri cu prietenii, zambete si rasete? Nu doar chin. Se uitase catre Ema cerandu-i din priviri o parere, dar era constienta ca oricat de mult si-ar fi dorit amandoua inca nu era totul rezolvat. Mai urmau si alte probleme.. Acum era inceputul sfarsitului abia. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|